Chalet Texel

De stoere rode vuurtoren aan de noordpunt staat voor veel mensen gelijk aan het beeld dat zij van Texel hebben. Wil jij deze bezienswaardigheid ook bekijken, dan kun je dit perfect doen vanuit een chalet Texel. Er zijn chalets in alle vormen en maten, dus het maakt niet uit of je van plan bent met z’n tweeën of met een grote groep naar Texel te reizen. Eigenlijk maakt het, wanneer je met de auto naar Texel reist niet zoveel uit op welke locatie op het eiland je zit: alle bekende bezienswaardigheden bevinden zich op korte afstand van jouw accommodatie. In de tweede paragraaf van dit artikel vind je alle informatie over de beste chalets op Texel. Ook hebben wij al een selectie gemaakt van de beste chalets op Texel.

De beste chalets op Texel

Om ervoor te zorgen dat jij een geweldige vakantie beleeft op Texel zijn wij continue bezig om de beste chalets Texel te vinden voor jou. Vanuit een chalet in plaatsen als Den Burg en De Cocksdorp verken je natuurlijk zonder veel moeite het volledige eiland. Alle chalets Texel die je hieronder kunt vinden zijn geselecteerd op basis van hun beoordeling van Zoover en ook de prijs-kwaliteit verhouding van de accommodatie. Via onderstaande chalets Texel kun je direct doorklikken naar de accommodaties om uiteindelijk de chalet te boeken en vervolgens te genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft.

Onze selectie

Hieronder vind je onze selectie met de beste chalets van Texel.

Roompot
Roompot Vakanties Kustpark Texel ligt in het midden van het eiland Texel. In dit park liggen prachtige chalets voor kleine of grotere groepen. Bekijk alle chalets van Roompot.

De Krim
Aan de noordkant van het eiland vind je vakantiepark De Krim met verschillende soorten chalets. Al deze chalets zijn gelegen in de prachtige natuur van Texel. Ontdek de Krim.