Activiteiten op Texel

Er zijn natuurlijk tientallen activiteiten die je op het eiland Texel kunt ondernemen. Denk hierbij aan een heerlijke wandel of fietstocht, maar ook een gezellige avond stappen of zelfs parachutespringen behoort op Texel tot de mogelijkheden. Welke van de Texel activiteiten je uiteindelijk gaat ondernemen bepaal je natuurlijk helemaal zelf, zolang je van tevoren maar goed op de hoogte bent van wat je gaat ondernemen. Alle informatie over de meest bekende Texel activiteiten vind je op deze pagina en de onderliggende pagina’s. Je klikt vanaf deze pagina namelijk razendsnel door naar de pagina’s die over een specifieke activiteit op Texel gaan. Op deze pagina vind je nog net wat meer diepgaande informatie over de activiteit.

Sportieve activiteiten op Texel

Wil je op een sportieve manier het eiland verkennen, dan kun je het beste de fiets pakken om dit te doen. Om ervoor te zorgen dat je hierbij alle bezienswaardigheden en activiteiten Texel mee pakt kun je meteen doorklikken naar de onderliggende pagina waar je een lijst met alle hotspots van het eiland vindt. Relaxen doe je natuurlijk bij het zwembad: vind de verschillende zwembaden in Texel onder het onderstaande linkje en geniet tijdens jouw vakantie van deze verfrissende activiteit.

LINKS: Fietsen op Texel | Zwembad Texel

Feestende activiteiten op Texel

Ga je met een groep vrienden of vinden jullie het leuk om als een van jullie activiteiten op Texel ook een feestje te bouwen op het eiland Texel? Texel is een eiland waar eigenlijk alles kan. Bevind je jezelf in een van de grotere plaatsen van het eiland, dan kun je na het uitgaan of na een drankje zo naar huis lopen. In alle andere gevallen dan pak je voor een klein bedrag een taxi, waardoor je razendsnel weer thuis bent en je midden in de natuur kunt genieten van je vakantie op Texel. Precies weten wat er qua uitgaan allemaal te doen is, klik snel door.

LINKS: Uitgaan op Texel

Spannende activiteiten op Texel

Het vliegveld van Texel is de plek voor spannende activiteiten. Zo kun je vanaf het vliegveld de lucht in voor een rondje over het eiland met een vliegtuig. Ook kun je naar grote hoogte gaan om vervolgens een heuse parachutesprong te maken en hierbij de adrenaline door je hele lichaam te voelen stromen. Benieuwd naar alle mogelijkheden, dan klik je direct door naar de pagina over het vliegveld Texel waar je bovendien alles vindt over activiteiten Texel op het vliegveld van de stad.

LINKS: Vliegveld Texel

Andere activiteiten Texel

Ben je maar een dagje op Texel of wil je activiteiten doen die niet vallen onder één van bovenstaande categorieën, dan kun je het beste een combinatie maken van de beste activiteiten die je op het eiland kunt doen. Een van de leukste activiteiten op Texel is zonder twijfel een bezoekje aan zeehondenopvang Ecomare. Hier kun je zien hoe zeehonden die op het eiland aanspoelen worden opgevangen en, zodra ze weer zijn aangesterkt, weer worden uitgezet in de zee om hun familie weer op te zoeken.

LINKS: Dagje Texel | Ecomare Texel