Zwembad Texel

Ben jij op zoek naar een zwembad Texel, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het leukste is natuurlijk wanneer het zwembad is gevestigd op de plek waar jij ook verblijft. Op deze manier kun je vanuit je accommodatie snel naar het zwembad verhuizen. Echter zijn er dankzij de beperkte grootte van Texel ook voldoende mogelijkheden om vanuit je accommodatie een zwembad Texel elders op het eiland te bezoeken.

Zwemparadijs Calluna

Op hetzelfde terrein als Roompot Kustpark Texel vind je zwemparadijs Calluna. Het zwembad is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur in de ochtend. Afhankelijk van de dag in de week sluit het zwembad Texel om 16.00 uur, 18.00 uur of 20.00 uur. In dit zwembad vind je een 85 meter lange glijbaan, een 25 meter lang zwembad en verschillende faciliteiten om extra te relaxen en om met de kinderen te vertoeven.

Meer informatie over zwemparadijs Calluna!

Zwembad Calluna Texel

Zwembad Molenkoog

Op een zonnige zomerdag wil je natuurlijk liever niet binnen zwemmen. Je wil lekker in de zon het zwembad in duiken om er pas uren later weer uit te komen. Zwembad Molenkoog op Texel biedt jou deze mogelijkheden. Dit, alleen in de zomer geopende zwembad, biedt jou al een zwemkaartje vanaf €3,45 per dag. Naast zwemmen organiseert het zwembad regelmatig leuke activiteiten, die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Denk hierbij aan aquajoggen op woensdagochtend van 09.00 tot 09.45 of de zwemvierdaagse. Op 22 april 2016 om 14.00 uur zal het zwembad Texel weer geopend worden voor het zomerseizoen.

Meer informatie over Zwembad Molenkoog!