Internet Texel

Op Texel hoef je jezelf eigenlijk geen moment druk te maken over internet. Natuurlijk beschikt het volledige eiland over het 4G-netwerk. Maar ook zonder abonnement zijn er voldoende mogelijkheden om internet Texel te gebruiken. Op deze manier kun je even snel verbinding maken met de WIFI-verbinding op het eiland. In de volgende paragrafen van dit artikel zoomen we verder in op de verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van openbare WIFI-netwerken op het eiland en op de boot van Den Helder naar de veerhaven van Texel.

Internet tijdens de overtocht naar Texel

Ook op de boot Texel heb je de beschikking over draadloos internet. Je kunt op de boot van TESO jouw smartphone eenvoudig verbinden met het gratis ‘teso_internet’ netwerk. Dit stelt jou in staat het thuisfront direct te voorzien van de laatste updates over jouw reis van of naar Texel.

Internet in de dorpen op Texel

Via het netwerk ‘TexelWifi’ kun je in alle dorpen gratis gebruik maken van internet. Verbind met dit netwerk en log vervolgens in, waarna je alleen maar hoeft in te loggen. Daarna kun je direct gebruik maken van het netwerk.

Hotels, bars en restaurants

Naast bovenstaande mogelijkheden om gebruik te maken van internet Texel heb je nog meer mogelijkheden. Zo bieden veel accommodaties op Texel gratis draadloos internet aan voor gasten. Wil je hier gebruik van maken, dan dien je dit even aan te geven bij receptie van jouw accommodatie op Texel of de gastheer of -vrouw in het restaurant waar je een hapje eet. Heb jij jouw vakantie geboekt middels een last minute vakantie Texel via Travv.nl, dan heb je altijd de beschikking over gratis draadloos internet via de accommodatie.